A VIII-a editie „Ziua Energiei Brasov”

▪ 0 COMENTARII ▪

În ultimii ani, Ziua Energiei Brașov a devenit una dintre cele mai importante forumuri de discuție privind energia regenerabilă în România. TTM și REPOM vor continua împreună povestea de succes în 2015 și vor organiza

Marți, în data de 29 septembrie 2015 a 8-a ediție Ziua Energiei Brașov la hotel Kronwell în Brașov începând cu ora 08:30

Conferința se va concentra pe dezvoltarea unei strategii energetice viitoare pentru România și va prevedea keynotes din partea reprezentanților ANRE, ai Guvernului, ai Parlamentului și ai Administrației precum și experți internaționali din domeniu.

O discuție la “masa rotundă” va fi elementul central al evenimentului, care unește liderii producatorilor de energie electrică din România (Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Oltenia, OMV și PATRES ca fiind reprezentant al producătorilor în domeniul energiei regenerabile).

Operatorii români ai centralelor din surse regenerabile, firme internaționale de avocatură și consultanță vor dezbate în continuare rezultatul ideilor și a discuțiilor la “masa rotundă”.
Participarea este, ca de obicei, gratuită, evenimentul beneficiază de traducere simultană engleză/ română.

Voi fi încântat să vă urez bun venit personal…
Vă rugăm să vă înregistrați aici
Jürgen Ludwig

Articole similare