Despre noi

TTM a fost infiintata in noiembrie 2007 in Brasov ca Spin-Off al unei firme germane de consultanta in management plina de succes. Scopul a fost ca firmele si intreprinzatorii romani sa poata beneficia de resursele regenerabile de energie.

TTM vrea sa dezvolte pentru investitori activi, romani si internationali, proiecte prin care se produce energie electrica si termica din deseuri sau din resurse regenerabile.

In Germania, liderul mondial in productia si exportul de instalatii care produc energie din resurse regenerabile, s-a ajuns in ultimii ani la o expertiza vasta in acest domeniu, care este disponibila acum si in Romania.

TTM lucreaza in Romania cu o multitudine de specialisti locali. Pentru fiecare proiect constituim echipa de specialisti care rezolva cu succes problema pusa: furnizori de tehnologie, ingineri, arhitecti, ingineri de rezistenta, juristi s.a.m.d. care lucreaza in stransa colaborare cu TTM pentru a oferi clientului solutia optimala. Managerul de proiect al TTM coordoneaza toate lucrarile.

Pentru aceste sarcini va stau la dispozitie in prezent Jürgen Ludwig, fondatorul si administratorul companiei, cat si Martin Moise, managerul nostru de proiect.


jurgen-ludwig
Este Dipl. matematician si are o experienta vasta in consultanta oferita firmelor mari (de ex: Volkswagen AG) si medii. Cunostintele si experienta dobandite in decursul a peste 30 de ani, atat ca manager de proiecte mari sau ca manager in companii medii sau in firme de consultant, va va folosi in proiectul Dumneavoastra.
De mai mult de 10 ani, Jürgen Ludwig este managing partner la o companie de consultanta in Germania, companie care ofera sprijin clientilor din domeniul industrial cat si al administratiei publice.
Jürgen Ludwig poate fi contactat telefonic la +40-758-107.033 sau +49-172-995.1062 cat si pe e-mail la juergen.ludwig@ttm-romania.ro

martin-moise
A studiat integrarea economica europeana la Universitatea Romano – Americana din Bucuresti si a adunat experienta in mari companii multinationale in managementul proiectelor de achizitii. El contribuie astfel la proiectele noastre mai ales din punctul de vedere al integrarii economice europene.
Martin Moise poate fi contactat telefonic la +40 742-372.854 cat si pe e-mail la martin.moise@ttm-romania.ro