Editia a 4-a a Zilei Energiei, Brasov, 25 Octombrie 2011

▪ 0 COMENTARII ▪

Editia a 4-a a Zilei Energiei, Brasov, 25.10.2011

Brașov, 14. Octombrie 2011

Invitație la a IV-a ediție „Ziua Energiei” Brașov in data de 25 octombrie 2011

ZE Banner romanaTTM organizează împreună cu Camera de Comerș și Industrie Brașov și Clubul Economic German a IV-a ediție „Ziua Energiei“ Brașov. Aceasta s-a dezvoltat ca cea mai importanta întâlnire din centrul României referitoare la energia regenerabila. În acest an putem să vă oferim informații actuale despre intrarea în vigoare a Legii 220. Cu aceasta, nimic nu mai stă în calea investiților în producerea de energie din surse regenerabile în România.

Cu reprezentanți ai autorităților române precum și a administrației locale, Agenția Națională de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Asociația Română pentru Energie Eoliana, cu investitori și dezvoltatori de proiecte, dorim să discutăm despre cele mai recente evoluții și să vă informăm cu privire la oportunitățile de investiție în proiecte eoliene și solare – pe lângă aceasta vom pune accent pe utilizarea eficientă a energiei.

A IV-a ediție „Ziua Energiei“ Brașov în data de 25 octombrie 2011 – ora 08:30 pana la 15:30

Brațov Business Park; Ionescu Crum nr. 1; 500446 Brașov

Intrarea este gratuită; locurile sunt limitate – vă rugăm să confirmați participarea D-voastră. Toate prezentările vor fi traduse simultan in germană / română.

Ne vom bucura de prezența D-voastră – echipa TTM

TTM – Transfer de Tehnologie si Management

(Jürgen Ludwig)

Director General

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *