Ziua Energiei editia a 4-a a fost un succes

▪ 0 COMENTARII ▪

Stimate Doamne, Stimati Domni,

TTM_ 30La cea de-a 4-a editie Ziua Energiei Brasov am putut saluta personal peste 100 de participanti din Germania si din toata Romania. Aceasta este o incurajare care ne demonstreaza interesul nemijlocit in productia de energie din surse regenerabile. Evolutiile actuale din zona bonificarii productiei de energie verde au condus la acest numar mare de participanti.

Comentariile Dlui Petru Lificiu, Vicepresedindele ANRE, legate de cele 4 documente referitoare la normele de aplicare care vor fi publicate Monitorul Oficial asigura aplicarea rapida a Legii 220, cu toate modificarile ulterioare. Aceasta inseamna deci sa ACTIONAM! Ne asteptam – asa cum a confirmat si Dl David de la RWEA – ca in urmatorii 2 pana la 3 ani sa fie promovata dezvoltarea energiei regenerabile. Acest lucru se va aplica in cazul energiei eoliene si solare.

Planul nostru de a construi in Brasov o cladire de birouri independenta energetic a captat un interes major – va vom tine la curent cu desfasurarea aici, pe site-ul nostru www.ttm-romania.ro .

Am pregatit pentru clientii nostrii un document cu actuala versiune a Legii 220; in cazul in care aveti un interes in aceasta versiune completa, va rugam sa ne scrieti un email cu datele Dumneavoastra de contact complete la brasov@ttm-romania.ro .

Pe siteul nostru www.ziuaenergiei.ro gasiti in sectiunea Download toate prezentarile din cadrul evenimentului; in sectiunea Foto/Video o documentare a evenimentului prin fotografii iar in sectiunea Articole de presa referiri la ecoul din presa a celei de-a 4-a editii a Zilei Energiei.

Anul urmator, vom organiza cea de-a 5-a editie Ziua Energiei Brasov. Ne vom bucura sa va salutam personal atunci.

Al Dumneavoastra Jürgen Ludwig

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *